Alle hoofdstellen worden geleverd zonder teugels. Indien gewenst zijn de teugels er extra bij te bestellen bij het kopje "teugels".

Niet alle soorten founrituren zijn verkrijgbaar in de gewenste kleur. Hierdoor kan het komen dat het product er iets anders uit ziet (bijvoorbeeld een ander type gesp) dan de foto's bij het product. De werking blijft hetzelfde.
Drukknopen zijn alleen in zilverkleur of zwart verkrijgbaar. Wanneer er voor een andere kleur fournituren wordt gekozen worden de drukknopen gewone holnieten, tenzij anders vermeld.

Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden worden de zwarte, rosegold en regenboog holnieten aan de binnenkant verwerkt met zilverkleurige. Dit zorgt ervoor dat de holnieten langer mooi blijven. Dit heeft verder geen gevolgen voor het uiterlijk van het product. hetgene wat zichtbaar is wordt gemaakt met de desgewenste kleur. Hetgene wat niet zichtbaar is wordt gemaakt met de zilverkleur.

Sommige producten bestaan uit meerdere lagen biothane (zoals het anatomische hoofdstel). Om deze goed stevig vast te kunnen maken wordt er soms gewerkt met enkelkaps holnieten. Deze hebben geen mooi afgewerkt kapje, maar doen wel hun functie zeer goed. Dit minder mooie gedeelte wordt verwerkt aan de binnenkant zodat het niet zichtbaar is.
Kaptoom model 1

Kaptoom model 1

44,95

Kaptoom model 1. Dit is een halstermodel kaptoom, zonder het verbindingsstuk tussen de kaakriem en n.....

Kaptoom model 2

Kaptoom model 2

39,95

Kaptoom model 2 is simpel en lichtgewicht. Dit model wordt gemaakt van  16 of 19mm breed biotha.....

Kaptoom model 3

Kaptoom model 3

44,95

Kaptoom model3. Dit model wordt gemaakt van 16 of 19mm breed biothane. Deze kaptoom is verstelbaar .....

Kaptoom model 4

Kaptoom model 4

49,95

Kaptoom model 4. Dit model wordt gemaakt van 16 of 19mm breed biothane. Deze kaptoom is verstelbaar.....