Over Quality First Horseproducts

Welkom bij Quality First Horseproducts!

Mijn naam is Serena en ik ben al sinds 2015 met het maken van touwproducten. Toen ik een keer bij mijn leverancier kwam om het touw op te halen, kwam ik in aanmerking met biothane. Ik was op slag fan van het materiaal en de mogelijkheden dus ik ben in de leer gegaan en heb alle kneepjes van het vak geleerd!

De naam 'Quality First Horseproducts' heeft een dubbele betekenis. Mijn paard is mijn inspiratie geweest om dit bedrijf te starten en haar officiële naam is Quality First. Ook staat de kwaliteit van mijn producten hoog in het vaandel bij mij. Ik probeer mijn producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te maken en hier zou ik ook altijd in willen blijven leren. 

Bij mijn opleiding Paardenhouderij heb ik ook mijn ORUN diploma kunnen halen en heb ik mijn passie gevonden voor het geven van instructie. Ik heb de opleiding succesvol afgerond en ben nu ook werkzaam als instructrice bij verschillende particulieren en op een manegebedrijf.
Ik wil uiteindelijk meer lessen en instructies geven met mijn eigen producten. Vooral de lessen met mijn hoofdstellen om van bit naar bitloos te gaan rijden.

Ik ben bereikbaar via mail, whatsapp, instagram, facebook en sms.
Bellen kan alleen op aanvraag of als u een voicemail inspreekt.