Openingstijden: Maandag: 9:00-18:00 Dinsdag: 9:00-18:00 Woensdag: 9:00-18:00 Donderdag: Gesloten Vrijdag: Gesloten Zaterdag: Gesloten Zondag: Gesloten Tijdens deze openingstijden doe ik mijn best om te reageren. Buiten de openingstijden kan er wel besteld worden.

Disclaimer

Algemene Disclaimer Quality First Horseproducts
-Gebruik van producten is altijd op eigen risico.
- Quality First Horseproducts is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen waarbij mijn producten zijn betrokken. De producten worden sterk gemaakt, maar bij onverwachte harde krachten kan er iets kapot gaan.
- Wanneer er foto's opgestuurd worden wordt er direct toestemming gegeven voor het delen van de foto's. Mocht er geen toestemming gegeven worden, vermeld dat dan duidelijk in uw begeleidende bericht.

Retourneringsbeleid:
-Producten die op maat en naar wens gemaakt worden kunnen niet retour genomen worden
-Retouraanvraag dient binnen 14 dagen na ontvangst van het product aangevraagd te worden. Dit is niet geldig op de producten die op maat en naar wens gemaakt zijn. Dit zijn de meeste biothane producten
-Alles wordt met de hand gemaakt en fouten zijn menselijk. Mocht er een fout voorgekomen zijn, wordt er in overleg een passende oplossing gevonden.

Annuleringsbeleid:
-De meeste producten worden naar wens gemaakt, niet al het benodigde materiaal is op voorraad en moet besteld worden naar de wensen van de klant. Zodra er kosten gemaakt zijn voor het leveren van het bestelde product worden deze kosten in rekening gebracht.
-Wanneer de bestelling betaald is, worden de materialen besteld. Daarna kan uw bestelling niet meer kosteloos geannuleerd worden. Er zijn dan kosten gemaakt voor uw bestelling die dan in rekening gebracht worden.

Wat is Biothane?
- Biothane is een kunststof leervervanger. Het bestaat uit een geweven kern met daarom kunststof coating.
- Biothane is zeer sterk. Onder normale omstandigheden zal het niet scheuren of breken. Biothane heeft een breekkracht van 160 tot 450 kg
- Biothane blijft altijd flexibel, je hoeft het niet in te vetten.
- Biothane neemt geen vocht op en verkleurt onder normale omstandigheden niet. (neon kleuren kunnen afgeven aan andere kleueren biothane, let hierop bij het opbergen)
- Biothane is zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken.

Fournituren:
- Biothane is heel sterk, maar de fournituren zijn vaak de zwakke plekken. Omdat de producten soms onverwoestbaar blijken, maar ik er altijd een zwakke plek in.
-Voorbeeld: Als een paard blijft hangen aan een stal, knapt het halster op de juiste plek zodat het paard zo min mogelijk verwondingen oploopt.
-Fabrieksfouten kunnen voorkomen in de fournituren, dit probeer ik natuurlijk van te voren te zien zodat ze weggegooid kunnen worden maar nogmaals, fouten maken is menselijk.
- Producten die niet goed droog worden opgeborgen, kunnen gaan roesten. Dit is normaal, maar niet goed voor de veiligheid. Aan te raden is om de producten na gebruik goed schoon EN droog te maken en dit ook bij te houden.
-RVS en messing fournituren roesten minder snel/niet, messing heeft de neiging om na verloop van tijd te verkleuren. Ook deze fornituren zijn niet 100% roestvast en dit ligt ook aan hoe het product onderhouden wordt.

Copyright:
- Foto's en informatie mogen niet gebruikt worden zonder toestemming.
- Mochten de foto's en informatie van Quality First Horseproducts gebruikt worden zonder toestemmingen worden er stappen ondernomen.