Huur Hoofdstellen

Weet je nog niet of bitloos iets is voor jou en je paard en wil je het zelf uitproberen? Dan zijn de huur hoofdstellen misschien wel iets voor jou!
Er zijn verschillende types hoofdstellen te huren om te testen.

De bitloze huurhoofdstellen zijn multifunctionele hoofdstellen met verschillende neusriemen die je zelf kan verwisselen.

De huurhoofdstellen kunnen verschillende kleurencombinaties hebben. Het gaat om de werking, niet om de kleurencombinatie. Op deze manier kan u ook kijken welke kleur u zou willen aanschaffen mocht dat het geval zijn.
De foto's die bij de artikelen staan zijn voorbeeldfoto's van het model. het model is dus hetzelfde maar de kleuren kunnen anders zijn.

Tussen de huurperiodes door wordt het hoofdstel volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zo krijgen eventuele bacteriën en schimmels geen kans om van het ene paard naar het andere paard te gaan. U krijgt dus altijd een schoon en gedesinfecteerd hoofdstel opgestuurd bij het huren van deze hoofdstellen

Bij het bestellen van een Huurhoofdstel gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:
- Alle verzendkosten worden betaald door de huurder.
- Na de huurperiode dient het complete hoofdstel binnen 2 dagen terug verzonden te worden. Het verzendbewijs dient dus binnen twee dagen na het einde van de huurperiode verzonden te zijn naar Quality First Horseproducts.
-De borg bedraagt €15 ,-. Deze wordt direct verrekend bij het bestellen, daarom staat de prijs van €20,- bij het artikel. Dit is €5,- voor de eerste week huur en €15,- borg die teruggestort wordt na het ontvangen van het hoofdstel en alle onderdelen in correcte staat.
- Teugels kunnen tegen extra borg (€2,50 per set) mee gehuurd worden om te testen. Ook deze borg wordt teruggestort na het ontvangen van de teugels in correcte staat.
- Maximale huurperiode van 4 weken.
-Bij bestellen van minder dan 4 weken kan tussendoor verlengd worden tot maximaal 4 weken.
-Huurbedrag is €5,- per week
-Het hoofdstel en alle onderdelen dienen netjes, schoon en droog (!!) teruggestuurd te worden. Wanneer het hoofdstel vies, nat of kapot ontvangen wordt, zal er een bedrag ingehouden worden op de borg
-Het huren en testen van de hoofdstellen is geheel op eigen risico. Bij eventuele ongelukken is Quality First Horseproducts niet aansprakelijk.

 
Anatomisch huurhoofdstel

Anatomisch huurhoofdstel

20,00

Weet je niet helemaal zeker of het anatomische hoofdstel iets is voor jou en je paard/pony? Dan kan .....

Bit naar bitloos huurhoofdstel

Bit naar bitloos huurhoofdstel

20,00

Weet je niet helemaal zeker of bitloos iets is voor jou en je paard/pony? Of vind je de overstap wat.....

Bitloze set huurhoofdstel

Bitloze set huurhoofdstel

20,00

Weet je niet helemaal zeker of bitloos iets is voor jou en je paard/pony of weet je niet welk systee.....