Openingstijden: Maandag: 9:00-18:00 Dinsdag: 9:00-18:00 Woensdag: 9:00-18:00 Donderdag: Gesloten Vrijdag: Gesloten Zaterdag: Gesloten Zondag: Gesloten Tijdens deze openingstijden doe ik mijn best om te reageren. Buiten de openingstijden kan er wel besteld worden.

Verzending / Levering

Verzending:
Er wordt gewerkt met standaard verzendkosten. De meeste producten die ik lever zijn producten die met pakketpost verzonden moeten worden dus vandaar de keuze voor vaste verzendkosten.
Sommige producten (zoals een losse frontriem) kunnen via de brievenbus verzonden worden. Om verwarring te voorkomen wat door de brievenbus past en wat niet heb ik dat niet standaard bij de opties staan. 
Wilt u een product bestellen die mogelijk door de brievenbus past? Neem dan even contact op om de verzendkosten opnieuw te berekenen. 

Er wordt standaard verzonden met hergebruikt verpakingsmateriaal. De bestellingen bij de groothandel komen vaak in stevige dozen en verpakkingsmateriaal wat hergebruikt kan worden. Zolang het schoon en droog is hergebruik ik verpakkings- en verzendingsmateriaal om zo het milieu te sparen.
Hierdoor ziet de verzenddoos er misschien niet altijd even netjes uit (bijvoorbeeld met andere reclame erop geprint) maar het gaat om uw bestelling die erin zit. 

Ook verzend ik mijn proucten zonder onnodige dingen. Cadeauverpakking is mogelijk, maar verder krijgt u uw bestelling met uw pakbon in de verzenddoos. Met uizondering van eventuele acties, dan kunnen er meerdere dingen extra in de verzenddoos zitten.

Levering:
De levertijd is maximaal 4 weken. Mocht er een uitzondering zijn wordt dat vermeld bij het product zelf of wordt er contact opgenomen. Er kan contact worden opgenomen via de mail of whatsapp indien mogelijk. Verwacht u een mail en heeft u nog niets ontvangen? Kijk dan ook even in de spam map van uw mail.

Quality First Horseproducts is afhankelijk van andere bedrijven voor de levering van de materialen en de producten. Quality First Horseproducts heeft geen invloed op de verzendbedrijven en hun levertijden.