Verzending / Levering

Verzending:
Er wordt standaard verzonden met hergebruikt verpakingsmateriaal. De bestellingen bij de groothandel komen vaak in stevige dozen en verpakkingsmateriaal wat hergebruikt kan worden. Zolang het schoon en droog is hergebruik ik verpakkings- en verzendingsmateriaal om zo het milieu te sparen.
Hierdoor ziet de verzenddoos er misschien niet altijd even netjes uit (bijvoorbeeld met andere reclame erop geprint) maar het gaat om uw bestelling die erin zit. 

Ook verzend ik mijn proucten zonder onnodige dingen. Cadeauverpakking is mogelijk, maar verder krijgt u uw bestelling met uw pakbon in de verzenddoos. Met uizondering van eventuele acties, dan kunnen er meerdere dingen extra in de verzenddoos zitten.

Levering:
De levertijd is maximaal 4 weken. Mocht er een uitzondering zijn wordt dat vermeld bij het product zelf of wordt er contact opgenomen. Er kan contact worden opgenomen via de mail of whatsapp indien mogelijk. Verwacht u een mail en heeft u nog niets ontvangen? Kijk dan ook even in de spam map van uw mail.

Quality First Horseproducts is afhankelijk van andere bedrijven voor de levering van de materialen en de producten. Quality First Horseproducts heeft geen invloed op de verzendbedrijven en hun levertijden.