Graasmasker model 2

45,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Graasmasker model 2

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Graasmasker model 2

Dit model bestaat uit een graaskorf met ring bij de neus. In verband met het formaat van de ring is de optie voor een rubberen (gekleurde) ring alleen te kiezen voor maat pony of kleiner. Grotere maten worden voorzien van biothane onderin de graaskorf met daarin een gat.

LET OP! Dit graasmasker bestaat uit verschillende losse onderdelen. Houd uw dier altijd in de gaten en controleer dagelijks of het masker nog heel is. Graasmaskers van biothane zijn niet mega sterk en het paard kan het masker dus kapot bijten.
Dit masker is niet aan te raden voor paarden die grof eten en snel iets stuk maken. 

Dit model is op 1 plaats verstelbaar (bij het kopstuk).

Alle graasmaskers worden standaard onderlegd met zacht bijpassend foam of zwart indien er niets bijpassends is.


De neusomtrek dient ongeveer 2 a 3 vingers onder het jukbeen strak gemeten te worden.

Door het maatwerk kan het voorkomen dat uw bestelde product lichtelijk afwijkt van de foto's op de website. Omdat iedere neusomvang anders is, kunnen de biothane bandjes iets anders geplaatst zijn of een andere breedte hebben.

De graasmaskers worden met zo veel mogelijk neusgatvrijheid gemaakt.

Dit product kan in meerdere kleuren gemaakt worden. Wanneer u meerdere kleuren kiest, kan u bestelling sneller verwerkt worden als u direct de gewenste kleurencombinatie doorgeeft. Een mix van de kleuren of de kleuren in een specifieke volgorde, het kan allemaal!

Bij dit product kan u extra's toevoegen zoals bling, gravering of bedrukking. Bekijk het tabblad "Extra's" voor de mogelijkheden.