Bit naar bitloos huurhoofdstel

20,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
huurhoofdstel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving
Weet je niet helemaal zeker of bitloos iets is voor jou en je paard/pony? Of vind je de overstap wat spannend? Dan kan je een 2 in 1 hoofdstel huren. Dit is volledig op eigen risico.
Met dit hoofdstel kan je op de simpelste manier bitloos rijden (sidepull) en met je eigen bit tegelijk. Er zitten dus twee teugels aan één kant. Je bit kan je met de musketons gemakkelijk aan het hoofdstel maken.
Wil je liever begeleiding bij deze overstap? Dan kan ik de combinatie(s) hierin ook begeleiden dmv één of meerdere lessen

De huurhoofdstellen kunnen verschillende kleurencombinaties hebben. Het gaat om de werking, niet om de kleurencombinatie. Op deze manier kan u ook kijken welke kleur u zou willen aanschaffen mocht dat het geval zijn.

Bij het bestellen van een Huurhoofdstel gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:
- Alle verzendkosten worden betaald door de huurder.
- Na de huurperiode dient het complete hoofdstel binnen 2 dagen terug verzonden te worden. Het verzendbewijs dient dus binnen twee dagen na het einde van de huurperiode verzonden te zijn naar Quality First Horseproducts.
-De borg bedraagt €15 ,-. Deze wordt direct verrekend bij het bestellen, daarom staat de prijs van €20,- bij het artikel. Dit is €5,- voor de eerste week huur en €15,- borg die teruggestort wordt na het ontvangen van het hoofdstel en alle onderdelen in correcte staat.
- Teugels kunnen tegen extra borg (€2,50 per set) mee gehuurd worden om te testen. Ook deze borg wordt teruggestort na het ontvangen van de teugels in correcte staat. Er wordt 1 set van ieder type mee verhuurd.
- Maximale huurperiode van 4 weken.
-Bij bestellen van minder dan 4 weken kan tussendoor verlengd worden tot maximaal 4 weken.
-Huurbedrag is €5,- per week
-Het hoofdstel en alle onderdelen dienen netjes, schoon en droog (!!) teruggestuurd te worden. Wanneer het hoofdstel vies, nat of kapot ontvangen wordt, zal er een bedrag ingehouden worden op de borg
-Het huren en testen van de hoofdstellen is geheel op eigen risico. Bij eventuele ongelukken is Quality First Horseproducts niet aansprakelijk.